Gewelddadige beroving met vuurwapen op de Kreeftstraat

Gewelddadige beroving met vuurwapen op de Kreeftstraat

Geplaatst op 9 maart 2022, om 21:09 uur

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een gewelddadige beroving op de Kreefstraat. Hierbij kreeg het slachtoffer een vuurwapen tegen zijn hoofd.

Omstreeks negen uur kreeg de politie een melding binnen van een beroving. Kort daarvoor had het slachtoffer een koopafspraak met een persoon. In de auto van het slachtoffer dreigde deze persoon echter met een vuurwapen. Het wapen werd tegen het hoofd van het slachtoffer gezet. De verdachte werd vergezeld door twee andere verdachten.

Nadat de verdachten buit hadden gemaakt, vluchtten ze in de auto van het slachtoffer in de richting van de Evenaar. De politie heeft het gestolen voertuig inmiddels teruggevonden, maar is nog op zoek naar de verdachten. Het gaat om drie mannen met een donkere huidskleur die rond de 25 jaar zijn.

Heeft u meer informatie over de verdachten of het incident zelf? Meld het bij de politie via de onderstaande opties.