Drie mannen aangehouden na conflict

Drie mannen aangehouden na conflict

Geplaatst op 9 maart 2022, om 10:19 uur

Serooskerke, Vlissingen – De politie heeft dinsdagavond 8 maart drie mannen aangehouden na een melding van een conflictsituatie bij een woning aan de Macaréstraat. In de melding werd gesproken over een dreiging met een vuurwapen en dat er schoten gelost waren.

Omstreeks 20.15 uur krijgen agenten een melding dat er er een conflict zou zijn geweest waarbij mogelijk zou zijn geschoten met een vuurwapen. Aanleiding van het conflict zou liggen in de relationele sfeer. Toen agenten bij de woning aankwamen was de verdachte daar niet meer. Hij was in een auto met daarin  meerdere personen weggereden. De politie is direct een onderzoek opgestart. Later op de avond is op de Nieuwvlissingseweg in Vlissingen een auto gestopt en twee inzittenden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Vlissingen en een 29-jarige man uit Oost-Souburg. Een derde verdachte, een 21-jairge man uit Grijpskerke,  meldde zich op het politiebureau en is gearresteerd. De verdachten zitten vast en worden vandaag verhoord. Op dit moment is het nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten bij de woning in de Macaréstraat. De recherche doet verder onderzoek.