Vrouw overleden na botsing met vrachtwagen

Vrouw overleden na botsing met vrachtwagen

Geplaatst op 8 maart 2022, om 11:20 uur

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagochtend 8 maart om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen op de Arrheniusweg in Rotterdam-Ommoord.

Rond 10.00 uur stak de vrouw de weg over op de  Arrheniusweg  ter hoogte van een rij woningen, net voorbij winkelcentrum de Binnenhof. Daar kwam zij in botsing met een kiepwagen. Meerdere hulpdiensten gingen er meteen naar toe, maar hulp mocht niet meer baten. De vrouw overleed helaas ter plekke. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan en gesproken met getuigen. De bestuurder, een 76-jarige man uit Papendrecht, is aangehouden. Hij wordt verhoord op het politiebureau.

Informatie
Was u getuige van het ongeval en heeft u nog niet gesproken met agenten? Of heeft u camera of dashboard beelden?  Neem dan met ons contact op via onderstaande mogelijkheden.