Onderzoek ingesteld na verkeersongeval met ernstig letsel

Onderzoek ingesteld na verkeersongeval met ernstig letsel

Geplaatst op 7 maart 2022, om 13:36 uur

Middenbeemster – De afd. Verkeersongevalsanalyse van politie Noord-Holland heeft maandagochtend een onderzoek ingesteld naar de aanrijding op de Rijperweg tussen een vrachtwagen en een meisje op de fiets. Het 12-jarige meisje raakte bij deze aanrijding zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevalsanalisten zijn ter plaatse geweest om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van deze aanrijding. De vrachtwagenchauffeur, een 30-jarige man uit de gemeente Stedebroec werd aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie heeft enkele getuigen gesproken en de Rijperweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

2022044137