Wie weet meer over een explosie aan de Hoflaan in Vlaardingen?

Wie weet meer over een explosie aan de Hoflaan in Vlaardingen?

Geplaatst op 7 maart 2022, om 13:03 uur

Vlaardingen – Afgelopen zaterdag werden bewoners van een woning aan de Hoflaan in Vlaardingen opgeschrikt door een harde knal. Er bleek zwaar vuurwerk bij de woning te zijn afgegaan. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten.

Omstreeks tien voor half tien in de avond hoorde de bewoonster van de woning een harde knal. Onder andere de voordeur van de woning bleek schade te hebben door de explosie. De bewoners raakten zelf niet gewond. De politie heeft camerabeelden in beslag genomen en onderzoekt de zaak. Er wordt in ieder geval gezocht naar twee mannen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Heeft u iets opvallend gezien in de omgeving van de Hoflaan zaterdag? Of heeft u meer informatie over de twee mannen? Neem dan contact op met de politie via de onderstaande mogelijkheden?