Man neergestoken in de omgeving van Dorpsweg

Man neergestoken in de omgeving van Dorpsweg

Geplaatst op 7 maart 2022, om 13:56 uur

Rotterdam – De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over een steekincident in de omgeving van Dorpsweg in Rotterdam. Daar is een man neergestoken.

Omstreeks middernacht werden collega’s op straat aangesproken door een man. Hij gaf aan dat hij was neergestoken door twee mannen. Het slachtoffer bleek inderdaad verwondingen te hebben en is daarom vervoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is aanspreekbaar.

Er is nog heel veel onduidelijk over wat er precies heeft afgespeeld in de nacht van zondag op maandag. De politie is daarom op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident of de verdachten zelf. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via de onderstaande mogelijkheden.