Brand in leegstaand zorgcentrum vermoedelijk aangestoken

Brand in leegstaand zorgcentrum vermoedelijk aangestoken

Geplaatst op 1 maart 2022, om 14:48 uur

Yerseke – In een leegstaand zorgcentrum aan de Molenlaan is maandagavond 28 februari brand uitgebroken. Deze is vermoedelijk door een groep jongens aangestoken. De politie roept hen op zich te melden en zoekt ook getuigen.

Rond 20.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een brand met een flinke rookontwikkeling. De omgeving werd door agenten afgezet. De brandweer gaf rond 21.45 uur het sein ‘brand meester’. De politie vermoedt dat sprake is van brandstichting door een groep jongens.

Ben jij een van die jongens of weet je meer over deze groep?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt je meer informatie of heb je bewakingsbeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022053845.