Wie was getuige van een ongeval aan de Alendorperweg in Vleuten?

Wie was getuige van een ongeval aan de Alendorperweg in Vleuten?

Geplaatst op 1 maart 2022, om 14:35 uur

Vleuten – Op donderdag 27 januari 2022 vond er een aanrijding plaats tussen een fietser en een auto aan de Alendorperweg. De 81-jarige fietser overleed een week later aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt het ongeval en zoekt getuigen.

Op donderdag 27 januari 2022 rijdt een auto rond 15:45 uur op de Alendorperweg. De auto haalt daar een fietser in en tegelijk schept hij een andere fietser die hem tegemoet komt. De 81-jarige fietser komt ten val en wordt met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt wat er is gebeurd en is specifiek op zoek naar de fietser die wordt ingehaald door de auto.

Getuige?
De politie is op zoek naar de fietser die werd ingehaald door de auto. Bent u deze fietser? Weet u wie deze fietser was? Heeft u nog beelden of andere tips die kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.