Overvaller cafetaria vlucht zonder buit

Overvaller cafetaria vlucht zonder buit

Geplaatst op 28 februari 2022, om 10:26 uur

Tilburg – Een cafetaria aan de Oerlesestraat is zondagavond overvallen. De dader bedreigde de eigenaar met een mes, maar ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Er raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De eigenaar van een snackbar aan de Oerlesestraat was zondag 27 februari jl. omstreeks 20.45 uur nog aan het werk in zijn zaak.  Hij zag dat een klant binnen kwam en direct naar de kassa liep. Hij zag dat de man een mes in zijn handen had. De overvaller eiste dat de kassa open gemaakt werd. Het slachtoffer pakte daarop een voorwerp uit de keuken waarna de dader kennelijk bang werd en snel de zaak zonder buit verliet.

 

Oproep
De overvaller zou een blanke man zijn, circa 1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een helm zonder vizier en een zwart mondkapje tot onder zijn ogen. Hij had dunne zwarte handschoenen aan. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en kijkt of er camerabeelden zijn.  Heeft u de overvaller gezien of heeft u andere bruikbare informatie voor de recherche bel dan met 0900-8844, het gaat om zaaknummer 2022052683.