Overval op flitsbezorgservice Rijnstraat

Overval op flitsbezorgservice Rijnstraat

Geplaatst op 28 februari 2022, om 11:23 uur

Amsterdam – Op zondag 27 februari hebben twee mannen een overval gepleegd op een flitsbezorgservice aan de Rijnstraat. Er raakte niemand gewond. De recherche is op zoek naar camerabeelden en getuigen.

Rond 19.40 uur komen er twee mannen de winkel in lopen. Een van de mannen trekt al snel een vuurwapen en bedreigt het personeel dat in het bedrijf aanwezig is. De verdachten nemen diverse elektronica mee en gaan er snel te voet vandoor in de richting van het centrum. De personeelsleden raken niet gewond, maar zijn erg aangedaan van de gewapende overval. De politie wordt snel gebeld en er wordt een burgernetmelding uitgezet. Helaas zijn de verdachten niet meer aangetroffen in de omgeving.

De recherche is op zoek naar camerabeelden van de omgeving en komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets gezien of meer informatie over deze overval? Laat het weten via onderstaande telefoonnummer of via het tipformulier.