Motorrijder gewond bij ongeval met meerdere voertuigen N32 Wirdum

Geplaatst op 28 februari 2022 10:09 uur | Laatst bijgewerkt op 1 maart 2022 10:12

Wirdum – Op de Werpsterhoek (N31/N32) nabij Wirdum zijn vanmorgen vier auto’s en een motor betrokken geraakt bij een ongeval. Een motor raakte door de gladheid in een tunnel in de slip en kwam ten val.

Tekst loopt door onder de advertentie

De motor kwam zo’n 100 meter verderop tot stilstand. Vier andere auto’s raakten ook betrokken bij het ongeval en liepen schade op. De bestuurder van de motor is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkenen bleven ongedeerd. De weg is afgesloten vanwege de berging.

Ook op andere plekken in de provincie zijn enkele ongevallen gebeurd. Door bevriezing van natte weggedeelten was het lokaal glad.

Tekst: 112fryslan.nl