Inbraak in appartementencomplex in Opsporing Verzocht

Inbraak in appartementencomplex in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 28 februari 2022, om 14:18 uur

Vlissingen – De Zeeuwse politie toont dinsdagavond 1 maart in het opsporingsprogramma beelden van twee mannen, die op donderdagochtend 16 december jl. in een appartement aan de Boulevard Bankert hebben ingebroken.

Het tweetal heeft vermoedelijk bij een van de bewoners in het complex aangebeld, en diegene wijsgemaakt dat ze een pakket kwamen bezorgen, zodat de deur werd opengedaan. Daarna is er in een appartement van een andere bewoner ingebroken. De politie hoopt dat er mensen zijn die de mannen op de beelden herkennen. In een opsporingsbericht (publicatie dinsdagavond) staan beelden en een nadere omschrijving.

Uitzendingen

De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 1 maart, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 2 maart wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.