Wie gaf tas af bij politiebureau Zuid-Buitenveldert?

Wie gaf tas af bij politiebureau Zuid-Buitenveldert?

Geplaatst op 25 februari 2022, om 09:13 uur

Amsterdam – De recherche is dringend op zoek naar een belangrijke getuige in het onderzoek naar een gewelddadige straatroof op het Minervaplein. De man waar de recherche naar op zoek is heeft op zondag 13 februari omstreeks 12.15 uur een tas met gevonden voorwerpen afgeleverd aan het politiebureau op de van Leijenberglaan.

De man gaf de spullen, waaronder een mobiele telefoon, in een grote blauw-witte AH shoppertas aan een baliemedewerker van het politiebureau. De baliemedewerker hoorde de man zeggen dat hij de tas had gevonden in een portiek aan de Gerrit van der Veenstraat. Het is bekend dat de man een donkere hatchback/station reed, vermoedelijk een Volvo. Ook is bekend dat de man voordat hij de spullen naar het politiebureau bracht nog enige tijd in Amstelveen is geweest.

De recherche wil heel graag met deze man spreken omdat hij mogelijk belangrijke informatie heeft die het onderzoek verder kan helpen. Bent of kent u deze man? Neem dan contact op met onderstaande telefoonnummer of tipformulier onder vermelding van het zaaksnummer 2022028629.