Scooterrijder (84) om het leven gekomen bij ongeval

Scooterrijder (84) om het leven gekomen bij ongeval

Geplaatst op 24 februari 2022, om 19:03 uur

Kwintsheul – De politie doet uitgebreid onderzoek na een dodelijk ongeval op donderdag 24 februari op de Heulweg. De scooterrijder, een 84- jarige inwoner uit Kwintsheul kwam daarbij om het leven. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van dit noodlottig ongeval.

Rond 16.30 uur kregen wij een melding van een ernstig verkeersongeval tussen een tractor en een scooterrijder. Meerdere hulpdiensten zijn daarbij opgeroepen. Ondanks deze inzet is de 84- jarige scooterrijder bij dit ongeval om het leven gekomen. De betrokken chauffeur heeft op een politiebureau een verklaring afgelegd, dat is een standaardprocedure bij een dodelijk ongeval. 

Getuigenoproep
De verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar meer getuigen. Heeft u iets gezien, of heeft u mogelijk beelden van een dashcam, bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem met 0800-7000. U kunt ook uw informatie of beelden toesturen via onderstaand tipformulier.