Vijf aanhoudingen voor onder andere belediging en verstoren openbare orde

Vijf aanhoudingen voor onder andere belediging en verstoren openbare orde

Geplaatst op 25 februari 2022, om 09:23 uur

Roosendaal – Op de Markt en Bloemenmarkt zijn donderdagavond 24 februari 5 aanhoudingen gedaan door de politie. De aanhoudingen waren voor onder andere het verstoren van de openbare orde en het beledigen van agenten.

Op de Markt werden een man van 18 uit Willemstad aangehouden voor belediging, een eveneens 18-jarige plaatsgenoot werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Een jongen van 15 uit Sint Willebrord werd aangehouden toen hij bij een horecagelegenheid vals geld probeerde uit te geven.

Bloemenmarkt
Op de Bloemenmarkt werd een man van 19 jaar uit Willemstad en een jongen van 17 uit Roosendaal aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

Gedraag je, ook met carnaval
Wees een beetje lief voor elkaar, ook tijdens carnaval. Als het moet, dan doen wij en stapje naar voren. Achter elk uniform zit een mens, ook wij komen na afloop van onze dienst graag heel thuis. Gedraag je netjes tegen hulpverleners: agressief of gewelddadig gedrag wordt niet geaccepteerd. Geef hulpverleners de ruimte om hun werk te doen. Volg de aanwijzingen op en verstoor de openbare orde niet.