Politie houdt verdachte aan voor ontucht met minderjarigen

Politie houdt verdachte aan voor ontucht met minderjarigen

Geplaatst op 25 februari 2022, om 15:17 uur

Alblasserdam – Zedenrechercheurs van de Eenheid Rotterdam hebben woensdag 23 februari een 69-jarige man uit Alblasserdam aangehouden voor ontucht met enkele minderjarigen.

Foto: stockfoto politie

De man kwam in beeld nadat er aangifte tegen hem was gedaan. Inmiddels is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat de voorlopige hechtenis van de verdachte verlengd wordt met veertien dagen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Impact
Een zedenzaak is enorm ingrijpend en impactvol voor slachtoffers. Zedenrechercheurs hebben een specifieke opleiding gevolgd om slachtoffers en verdachten van dit soort misdrijven te verhoren. Zij zijn zich ook zeer bewust van de impact op slachtoffers. Uit privacyoverwegingen wordt er op dit moment geen verdere woordvoering gedaan.
Ben je zelf slachtoffer van seksueel overschrijdend gedrag? Neem contact op met de politie  via 0900-8844. Of met Slachtofferhulp Nederland (0900-0102) en/of Centrum Seksueel Geweld (0800-0188).