Conflict op A28 loopt uit op mishandeling

Conflict op A28 loopt uit op mishandeling

Geplaatst op 25 februari 2022, om 13:43 uur

LEUSDEN – Op vrijdagochtend 25 februari 2022 werd op de A28 ter hoogte van Leusden een 52-jarige man mishandeld. In een file, die begon naar aanleiding van een zwaar ongeval op de A28, ontstond een conflict tussen twee automobilisten.

In de file die ontstond na het ongeluk op de A28, ontspoorde een ruzie tussen twee automobilisten. Het slachtoffer probeerde te voorkomen dat de dader over een afgesloten rijbaan langs de file probeerde te rijden. De 20-jarige verdachte stopte en mishandelde het 52-jarige slachtoffer. De man heeft letsel aan zijn hoofd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Omstanders hebben deze twee mannen uit elkaar gehaald. Later is de verdachte aangehouden.

Iets gezien?
De politie is op zoek naar getuigen. Stond je in dezelfde file en heb je wat gezien? Of ben je misschien wel een van de omstanders die de mannen uit elkaar heeft gehaald? Meld je dan bij de politie. Bel 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.