NS-treinverkeer blijft nog uren nagenoeg platliggen

NS-treinverkeer blijft nog uren nagenoeg platliggen

Geplaatst op 19 februari 2022, om 14:09 uur

NEDERLAND – Het treinverkeer zal vandaag de hele dag beperkt blijven tot enkele treinen op een minderheid van de trajecten. De NS hoopte dat er meer treinen zouden kunnen rijden, maar dat is volgens een woordvoerder niet haalbaar gebleken. Rond deze tijd zou het treinverkeer weer geleidelijk moeten worden opgestart, zei de woordvoerder even na 13.00 uur.

Het herstel van de schade op het overgrote deel van het spoor duurt langer dan eerder werd ingeschat. Ook durft de NS nog niet te beloven dat morgen alle treinen wel weer rijden. In de reisplanner is zichtbaar welke treinen wel rijden.

Voor het internationale verkeer geldt dat er vandaag richting Duitsland geen treinverkeer mogelijk is. Tot zeker 18.00 uur rijden er ook geen treinen naar Brussel.