Jongen (15) op perron Goes mishandeld, politie zoekt getuigen

Jongen (15) op perron Goes mishandeld, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 19 februari 2022, om 15:39 uur

Goes – Op het perron van het NS-station in Goes is vrijdagavond 11 februari een jongen mishandeld. De politie zoekt camerabeelden van dit incident.

Rond 22.45 uur stapte een 15-jarige jongen uit de trein, die vanuit de richting Middelburg kwam. Hij kreeg ruzie met een groep en werd door meerdere mensen geslagen en ook tegen zijn hoofd geschopt. Het slachtoffer uit Middelburg raakte buiten bewustzijn. Hij is de dag daarna voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Maandagochtend 14 februari deed hij bij de politie aangifte.

Weet u meer over deze overval of de twee daders?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Tevens zoekt de recherche camerabeelden. De politie weet dat er gefilmd is en heeft inmiddels al een aantal filmpjes in bezit. Op deze beelden is te zien dat meer mensen staan te filmen. Hebt u informatie of camerabeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022039791.