Man (56) neergestoken in Hulst, 17-jarige verdachte aangehouden

Man (56) neergestoken in Hulst, 17-jarige verdachte aangehouden

Geplaatst op 27 januari 2022, om 13:45 uur

HULST – In Hulst is woensdagavond een 17-jarig meisje aangehouden voor de mogelijke betrokkenheid bij een steekincident waarbij een 56-jarige, die in dezelfde plaats woont, gewond geraakt. De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht verteld de Politie.

De melding kwam rond 22.25 uur binnen bij de meldkamer, een getuige vertelde dat er een man was neergestoken. De Politie kwam ter plaatse en troffen de gewonde man aan. Hij legde een korte verklaring af waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht. Vermoedelijk heeft het incident plaatsgevonden in een woning in Hulst. De 56-jarge man was op dat tijdstip niet meer aanwezig in de woning maar was op de Grote Markt in Hulst.

De Politie is een onderzoek gestart in en om de woning waar vermoedelijk het een en ander heeft plaatsgevonden. De Politie heeft het vermoedelijke steekwapen in beslag genomen.