Man (28) aangehouden na weigeren zich te identificeren

Man (28) aangehouden na weigeren zich te identificeren

Geplaatst op 27 januari 2022, om 14:15 uur

Goes–Afgelopen dinsdagavond, 25 januari, is een 28-jarige man uit Hoek aangehouden nadat hij weigerde zich te laten legitimeren. Bij de aanhouding verzette de man zich heftig.

De Politie kreeg rond 19.20 uur een melding dat er twee personen in een steiger waren geklommen aan de ‘s Gravenpolderseweg bij een watertoren. Ter plaatse zagen de agenten dat er een man onderaan de steiger stond en een man bovenop de steiger. De Politie sommeerde de man om naar beneden te komen. De agenten wilde het legitimatie bewijs van de andere man hebben maar deze weigerde zich te legitimeren, de man is hierop aangehouden.

De man ging heftig in verzet tegen de agenten waarop ze pepperspray hebben moeten gebruiken. Uiteindelijk lukte het de Politie om de man onder controle te krijgen, mede dankzij een omstander. De 28-jarige man is overgebracht naar het cellencomplex en wordt later verhoord. De andere man kreeg een bekeuring voor baldadigheid.