Snollebollekes cancelt concerten in GelreDome: “Nog te veel onzeker”

Snollebollekes cancelt concerten in GelreDome: “Nog te veel onzeker”

Geplaatst op 25 januari 2022, om 15:15 uur

ARNHEM – Snollebollekes heeft zijn concerten in het Arnhemse GelreDome voor dit jaar afgezet en verplaatst naar volgend jaar. Er zijn nog te veel onzekerheden, zo laten ze weten.

“Ondanks de huidige versoepelingen is er op dit moment nog te veel onzekerheid en onduidelijk om een binnen-evenement van dit formaat neer te zetten in maart: dit vergt namelijk maanden intensieve voorbereiding. We hebben daarom besloten om de shows te verplaatsen naar maart 2023”, aldus De Snollebollekes in een verklaring.

Geld terug
Het concert van 25 maart 2022 wordt ingehaald op vrijdag 31 maart 2023. En het concert van 26 maart 2022 wordt verzet naar zaterdag 1 april 2023. Gekochte tickets zijn automatisch omgezet naar de nieuwe datum. “Je ontvangt begin maart 2023 je tickets per mail met daarop de juiste datum.” Aldus de organisator. Fans die niet op die nieuwe data kunnen, kunnen hun geld terugkrijgen via de originele ticketverkoper of hoofdboeker.

Ook is er besloten om twee extra shows toe te voegen. Deze worden nu georganiseerd op zaterdag 25 maart 2023 en een familieshow op zondag 26 maart 2023. De officiële kaartverkoop hiervoor start aanstaande zaterdag 29 januari om 11:00 uur.