Fietser overleden na aanrijding met auto, bestuurder rijdt door

Fietser overleden na aanrijding met auto, bestuurder rijdt door

Geplaatst op 11 juli 2024, om 10:00 uur

SINT MAARTEN – Bij een verkeersongeval in Sint Maarten is een man van 37 jaar uit Warmenhuizen overleden. Het gaat om een ongeval tussen een fietser en een auto. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte.

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 18.40 uur op het kruispunt Groenveldsdijk met de Delftweg. Door de impact van de auto kwam het slachtoffer in de sloot terecht. De bestuurder van de auto is na het ongeval eerst doorgereden, maar later teruggekeerd. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte. Het gaat om een vrouw van 21 jaar uit Uitgeest en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat op het moment van het ongeval. Ook onderzoekt de politie hoe het ongeval is gebeurd.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer nog gereanimeerd. Het slachtoffer is ter plekke overleden. Aan de nabestaanden is ondersteuning door slachtofferhulp en een familieagent aangeboden.

Foto: Ter Illustratie