Overleden persoon aangetroffen op straat: man en vrouw opgepakt

Overleden persoon aangetroffen op straat: man en vrouw opgepakt

Geplaatst op 7 juli 2024, om 11:13 uur

GELEEN – Zondagochtend is een overleden persoon gevonden op straat in Geleen. De politie heeft een man en een vrouw aangehouden in verband met het incident. Het lichaam werd rond 05:20 uur aangetroffen op de Vey, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren, maar helaas tevergeefs.

De politie onderzoekt de betrokkenheid van de aangehouden man en vrouw bij het overlijden van het slachtoffer. Het lichaam werd gevonden voor het woon- en zorgcomplex van zorginstelling Nobama Care, waar onder andere zorgstudio’s en aanleunwoningen zijn gevestigd. De exacte toedracht van het incident is nog onduidelijk en een misdrijf wordt niet uitgesloten.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan, dat inmiddels is afgerond. Er wordt nog een buurtonderzoek verricht. Het gebied is tijdelijk afgesloten geweest. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.