Bewoner springt naar beneden tijdens brand, ook kat uit woning gered

Bewoner springt naar beneden tijdens brand, ook kat uit woning gered

Geplaatst op 5 juli 2024, om 06:37 uur

IJMUIDEN  – Bij een brand in een woning in IJmuiden is een persoon uit een woning gesprongen. Rond kwart voor twee werd de brand in de woning aan de Beukenstraat ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Al vrij snel werd er opgeschaald naar middelbrand en werden er meerdere ambulances en een traumateam opgeroepen.

Uiteindelijk konden de twee aanwezige personen vrij snel de woning verlaten. Een persoon is naar beneden gesprongen en raakte hier niet bij gewond. De ambulancedienst heeft de bewoners nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een kat die in de woning aanwezig was is eruit gehaald en eerst door ambulancepersoneel en later door de dierenambulance opgevangen.

De woning en omliggende woningen zijn geventileerd. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest.

Foto’s: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw