Overval op winkel Used Products: politie zoekt vijf mannen

Overval op winkel Used Products: politie zoekt vijf mannen

Geplaatst op 4 juli 2024, om 15:18 uur

HOOFDDORP – Vanmiddag even na 13.00 uur is aan de Tuinweg in Hoofddorp de winkel Used Products overvallen. Drie verdachten verlieten de winkel en vluchtten in een gereedstaande auto met daarin nog twee verdachten. De politie doet onderzoek. Heeft u relevante informatie, beelden of denkt u iets gezien te hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek, neemt u dan contact op met de politie.

Concreet is de politie op zoek naar een bruine Nissan Qashqai met waarschijnlijk 5 inzittenden. De gebruikte valse kentekenplaat is XP-XP-71 (of iets dat daarop lijkt) maar kan inmiddels zijn ingeruild voor een andere kentekenplaat.

Denkt u deze auto vandaag gezien te hebben in Hoofddorp of de directie omgeving of ziet u deze nu, bel dan direct 112.