Man met wapen geslagen na diefstal fiets

Man met wapen geslagen na diefstal fiets

Geplaatst op 4 juli 2024, om 14:17 uur

VLISSINGEN – Een 22-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond 3 juli met een mogelijk vuurwapen op zijn hoofd geslagen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Een bezoeker van de Calandstraat had zijn fiets tegen een schuur geparkeerd. Rond 20.40 uur hoorde hij het alarm van zijn fiets afgaan. Samen met het slachtoffer rende hij achter de fiets aan. De mannen konden op de President Rooseveltlaan de fiets aan de achterkant vastpakken waardoor de dief viel. Hij pakte meteen een wapen uit zijn zak waarmee hij het slachtoffer op zijn hoofd heeft geslagen. De man liep hierbij een hoofdwond op. De dief rende vervolgens weg. Even later zagen ze de man op een scooter springen.

Zoekactie
De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten startten direct een zoekactie. Ook een politiehond werd ingezet. Er is een scooter gevonden. Het is nog onduidelijk of dit de scooter is die de verdachte heeft gebruikt. Er is nog geen verdachte aangehouden.