Vrouw (41) overleden na ernstig ongeval op rondweg Baarle-Nassau

Vrouw (41) overleden na ernstig ongeval op rondweg Baarle-Nassau

Geplaatst op 30 juni 2024, om 01:36 uur

BAARLE-NASSAU – Op de Boschhovenring in Baarle-Nassau heeft kort voor middernacht een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Bij deze botsing is één vrouw gewond geraakt en een 41-jarige vrouw overleden. De politie tast nog in het duister hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en bij welke auto het overleden slachtoffer hoort. De hulpdiensten kwamen massaal naar de plek van het ongeval. Ook een trauma helikopter landde in de omgeving evenals een trauma-team uit België.

Ondanks dat het ongeval op een donkere afgelegen weg plaatsvond zijn er veel mensen getuige geweest, de politie regelt voor hun slachtofferhulp. De weg is in beide richtingen dicht voor het verkeer. Onderzoek moet uitwijzen wat er heeft plaatsgevonden.

Foto’s: Jeroen Stuve