Schoten gelost bij woonwagenkamp, hulzen gevonden op straat

Schoten gelost bij woonwagenkamp, hulzen gevonden op straat

Geplaatst op 30 juni 2024, om 08:50 uur

EINDHOVEN – De politie is vanaf ongeveer 2.00 uur vannacht druk bezig geweest met een onderzoek naar een schietpartij op het woonwagenkamp aan het Orgelplein.

De meldkamer ontving een melding dat er schoten waren gehoord bij een van de woonwagens. Toen de politie arriveerde, vonden ze meerdere kogelhulzen op straat. Er is zowel rond als in een van de woonwagens onderzoek verricht. Agenten op straat waren uitgerust met extra zware kogelwerende vesten.

De officier van dienst (OvD-P) meldt dat er nog veel onduidelijk is, maar dat in de woonwagen enkele items zijn gevonden die mogelijk relevant zijn voor het onderzoek. Of er spullen in beslag zijn genomen of mensen zijn aangehouden, is nog niet bekend. Het onderzoek moet ook uitwijzen op wie of wat er is geschoten.