Drie gewonden nadat bestelbus van de weg raakt, bestuurder vlucht te voet

Drie gewonden nadat bestelbus van de weg raakt, bestuurder vlucht te voet

Geplaatst op 28 juni 2024, om 08:02 uur

DEN BOSCH – In de nacht van donderdag op vrijdag is een bestelbus met vier personen van de weg geraakt. Het incident vond plaats rond kwart voor drie op de Randweg in Den Bosch. De bestelbus, komende vanuit de richting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en rijdend richting Vught, raakte ter hoogte van de voetgangersbrug over de Randweg van de weg, ramde een lichtmast en kwam op zijn zijkant in de berm van de tegengestelde rijbaan tot stilstand.

Drie van de vier inzittenden werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht, waarvan twee ernstig gewond leken te zijn. De vierde persoon, vermoedelijk de bestuurder, ging er na het ongeval vandoor. De politie en brandweer zochten in de omgeving naar deze persoon, maar zonder resultaat.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en wordt door de politie onderzocht. Het voertuig werd in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Randweg vanuit Vught richting Den Bosch was na het ongeval urenlang afgesloten. Een passerende vrachtwagenchauffeur zag het ongeval gebeuren en gaf een getuigenverklaring. Van het voertuig bleef na het ongeval weinig over.

Foto’s: Bart Meesters