Kapperszaak verwoest door explosie, politie doet onderzoek

Kapperszaak verwoest door explosie, politie doet onderzoek

Geplaatst op 28 juni 2024, om 07:56 uur

AMSTERDAM – Donderdagnacht heeft er aan het Keurenplein in Amsterdam-Osdorp een explosie plaatsgevonden bij een kapperszaak.

Iets voor één uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten, toen zij ter plaatse kwamen troffen zij een ravage aan. Er woedde bij de deur brand, dit was al snel gedoofd door de toegesnelde brandweer. De deur en voorgevel van de onderneming raakte ernstig beschadigd door de explosie.

Agenten troffen direct ter plaatse scherven van vermoedelijk een cobra zes aan, ook was er goed een brandbare vloeistof te ruiken. De TEV zal ter plaatse onderzoek doen naar het incident, de omgeving is hierdoor ruimschoots afgezet.

Foto’s: Mizzle Media