Grote zoekactie na melding persoon te water

Grote zoekactie na melding persoon te water

Geplaatst op 24 juni 2024, om 08:20 uur

TILBURG – Op zondagavond om 23:10 uur kwam er een melding binnen dat een persoon te water zou zijn geraakt ter hoogte van de Dr. Deelenlaan in het kanaal in Tilburg.

Hierop rukten de brandweer van Tilburg uit met een tankautospuit, een hoogwerker en een oppervlaktereddingsteam. Ook de brandweer van Den Bosch werd ingezet met duikers, samen met een ambulance en een traumahelikopter die ter plaatse kwamen.

De duikers uit Den Bosch begonnen met twee man aan een zoekactie in het water, maar zij konden niets vinden. Ondertussen bleef de politie op andere manieren zoeken naar de vermiste persoon. Om middernacht kwam er bericht dat de persoon elders levend was aangetroffen.

Daarop staakte de brandweer de zoekactie en werd alle apparatuur ingepakt.

Foto’s: FPMB Erik Haverhals.