VIDEO: Gewonde en ravage na aanrijding tussen ambulance en auto

VIDEO: Gewonde en ravage na aanrijding tussen ambulance en auto

Geplaatst op 18 juni 2024, om 12:05 uur

ZWOLLE – Op de N35 bij Zwolle heeft dinsdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een ambulance.

Het incident gebeurde op de kruising met de Oldeneelallee en Zalnéweg. Bij het ongeval kwam de ambulance tegen een ANWB-mast tot stilstand. De twee ambulancemedewerkers konden zelfstandig uitstappen en werden nagekeken door een gealarmeerde ambulance. Ze hoefden niet naar het ziekenhuik, ze waren flink geschrokken en worden opgevangen op de ambulancepost. De automobilist raakte wel gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens het ongeluk zat er geen patiënt in de ambulance, wel waren zij met spoed onderweg voor een inzet. De toedracht van het ongeval is nog onbekend. De forensische opsporing heeft onderzoek gedaan.

Foto: Persbureau Heitink