Politie verspreidt tekening van dode man na fatale treinaanrijding

Politie verspreidt tekening van dode man na fatale treinaanrijding

Geplaatst op 18 juni 2024, om 13:25 uur

VELP – Op vrijdag 24 november 2023 is op het spoor bij Velp een man overleden na een aanrijding met een trein. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is van een misdrijf. Ondanks uitgebreid onderzoek is de identiteit van de man nog onbekend.

De politie vraagt om hulp bij het identificeren van de man. Herken jij de man aan de hand van het signalement, foto’s van de kleding of de aangetroffen fiets?

Er is een compositietekening van de man gemaakt in de hoop dat dit leidt tot de gouden tip, zodat zijn nabestaanden geïnformeerd kunnen worden. Eerder heeft de politie foto’s verspreid van de kleding die de man droeg en in uitzendingen van Opsporing Verzocht aandacht gevraagd voor de zaak. Dit heeft meerdere tips opgeleverd, maar de man is nog steeds niet geïdentificeerd.

Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, tussen de 20 en 45 jaar oud. Hij heeft zwart haar dat bovenop langer is (ongeveer 15 cm) en aan de zijkanten korter (ongeveer 2-3 cm). Hij heeft een snor, een puntige volle baard en bakkenbaarden. Aan de buitenkant van zijn rechteronderarm heeft hij een litteken. Hij heeft een gemiddeld postuur, bruine ogen en veel lichaamsbeharing.

Op de dag van het incident droeg hij een blauw vest van de Primark in maat S, een zwart Puma-vest in maat 44/46, een zwart T-shirt, witte Nike-voetbalsokken en bruine schoenen van het merk Onitsuka Tiger. Daarnaast werden twee zwartleren handschoenen van de Hema en een horloge op het spoor aangetroffen. Het is niet zeker of deze van het slachtoffer zijn.

Als je informatie hebt die kan helpen bij de identificatie van de man, neem dan contact op met de politie.

Foto’s: Politie