Politie schiet man neer bij winkelcentrum in Ter Apel

Politie schiet man neer bij winkelcentrum in Ter Apel

Geplaatst op 18 juni 2024, om 15:30 uur

TER APEL – Bij de Hema aan de Markstraat in Ter Apel heeft de politie dinsdagmiddag rond 14:00 een of meerdere schoten gelost. Wat er zich heeft afgespeeld is nog niet bekend. Politiewoordvoerder Jose laat in een verklaring weten dat de aanleiding wordt onderzocht.

Volgens ooggetuigen heeft een persoon gepoogd de winkel te overvallen. Nadat de politie ter plaatse kwam is een worsteling ontstaan tussen de verdachte en een agent waarbij de verdachte het wapen van de agent probeerde af te pakken. Uiteindelijk is de verdachte neergeschoten en gewond geraakt.

Het is niet bekend of de agent gewond is geraakt, ook is niet bekend wat de toestand van de verdachte is. De omgeving, wat overigens winkelgebied is, is afgezet voor onderzoek.

Foto’s: NoorderNieuws