Neergestoken vrouw (46) overleden in ziekenhuis

Neergestoken vrouw (46) overleden in ziekenhuis

Geplaatst op 17 juni 2024, om 17:13 uur

AMSTERDAM – Een 46-jarige vrouw die vorige week vrijdag werd neergestoken in Osdorp is overleden. Dat laat de politie weten aan AT5. Rond dezelfde tijd werd er even verderop nog iemand neergestoken, hij ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De steekpartijen vonden in de nacht van donderdag 13 juni op vrijdag 14 juni rond 1.30 uur plaats. Het vrouwelijke slachtoffer werd door agenten aangetroffen in een bakkerij aan de Nieuwe Laan en het mannelijke slachtoffer op de Ookmeerweg. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis overgebracht, de vrouw is daar overleden.

De politie hield na het incident twee mannen aan. Of zij nog vastzitten is nog onbekend.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen