Yassin (15) al bijna twee weken vermist, laatst gezien in Arnhem

Yassin (15) al bijna twee weken vermist, laatst gezien in Arnhem

Geplaatst op 13 juni 2024, om 18:57 uur

WINTERSWIJK – De 15-jarige Yassin uit Winterswijk wordt sinds zaterdag 1 juni vermist. Hij werd voor het laatst gezien in Arnhem. Zijn moeder heeft een oproep op Facebook geplaatst, die massaal wordt gedeeld.

Op het moment van zijn verdwijning droeg Yassin een zwarte spijkerbroek, een zwarte Nike-polo en een donkerblauwe Nike-jas. Hij had geen geld of mobiele telefoon bij zich. Hoe hij in Arnhem terecht is gekomen, is niet duidelijk.

Inwoners van Arnhem en omgeving delen het bericht over zijn vermissing veelvuldig, net als bewoners van Winterswijk en de omgeving van Bocholt. De politie heeft de vermissing bevestigd aan De Gelderlander en staat in contact met Yassin’s familie.