Grote ravage na frontale aanrijding, vier gewonden

Grote ravage na frontale aanrijding, vier gewonden

Geplaatst op 12 juni 2024, om 19:21 uur

ERMELO – Aan het einde van de middag heeft een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de Flevoweg (N302) tussen Harderwijk en Uddel, waarbij vier gewonden zijn gevallen. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, waarvan twee met spoed.

De ravage op de plek van het ongeval is groot. Twee auto’s botsten frontaal op elkaar door nog onbekende oorzaak, en twee andere auto’s raakten ook beschadigd, aldus de politie ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur, waarna hulpdiensten massaal uitrukten. Een traumahelikopter werd opgeroepen en de brandweer moest minstens één inzittende uit een voertuig bevrijden, meldt Omroep Gelderland.

De Flevoweg, bezaaid met brokstukken, is voorlopig afgesloten voor al het verkeer. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland verwacht dat de afsluiting nog uren zal duren. Er is een omleidingsroute ingesteld.

Foto’s: Persbureau Heitink