Fietser dodelijk verongelukt bij botsing met trein

Fietser dodelijk verongelukt bij botsing met trein

Geplaatst op 12 juni 2024, om 18:49 uur

ROERMOND – Woensdagmiddag is in Roermond een fietser om het leven gekomen na een botsing met een trein. Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur op de spoorwegovergang aan de Parallelweg. De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk, en de overweg is afgesloten voor onderzoek door de politie.

Het treinverkeer tussen Roermond en Weert is stilgelegd. Er worden zo snel mogelijk bussen ingezet om de reizigers te vervoeren. Ook de trein van de Maaslijn rijdt niet tussen Roermond en Swalmen, waardoor reizigers tussen deze stations eveneens een bus moeten nemen.

Het is nog onduidelijk hoe lang de stremmingen zullen duren, maar de verwachting is tot 20.15 uur.

Foto’s: Orange Media