Ruiten van woning opgepakte pleegouders Vlaardingen ingegooid

Ruiten van woning opgepakte pleegouders Vlaardingen ingegooid

Geplaatst op 3 juni 2024, om 13:51 uur

VLAARDINGEN – Bij de woning van de pleegouders van het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat zwaar mishandeld zou zijn, zijn ondanks maatregelen de ramen ingegooid.

Vrijdag nog werd er een mobiele camera geplaatst en sinds dien rijdt ook de politie vaker langs de woning. Dit in verband met signalen dat personen schade zouden wille aanrichten bij de woning uit woede. De politie heeft ook opgeroepen dit niet te doen omdat dit het onderzoek zou kunnen schade.

Buurtbewoners vertelden zojuist dat zij gisterenavond rond 23:00 uur vuurwerk zouden hebben gehoord. Vanmorgen pas kwam de politie erachter dat het woonkamerraam en een raam op de 1e verdieping zijn vernield.

Foto’s: JB Media