Zwaargewonde na schietpartij, dader voortvluchtig

Zwaargewonde na schietpartij, dader voortvluchtig

Geplaatst op 2 juni 2024, om 07:59 uur

AMSTERDAM – Bij een schietpartij in Amsterdam is in de nacht van zaterdag op zondag een gewonde gevallen. De schietpartij vond rond tien voor half twee plaats aan de EGoli in de Bijlmermeer. Volgens getuigen zou er zeven keer zijn geschoten waarna het slachtoffer een gebouw in is gegaan.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Het slachtoffer is opgevangen door ambulancepersoneel en na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Het parkeerterrein is afgesloten voor onderzoek. Een van de geparkeerde wagens had een kapot achterraam, vermoedelijk door een kogel.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en onder meer is hierbij een drone ingezet om vanuit de lucht te kijken.

Foto’s: Mizzle Media