Gewonde na steekpartij, verdachte na 1.5 uur aangehouden

Gewonde na steekpartij, verdachte na 1.5 uur aangehouden

Geplaatst op 2 juni 2024, om 08:20 uur

EINDHOVEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er op de Kruisstraat een steekpartij plaatsgevonden. Mogelijk na een conflict in woning die vermoedelijk voor kamerverhuur is.

Eén slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De straat is berucht vanwege de vele incidenten die er plaatsvinden. Op minder dan 10 meter van de woning staat een camera voor permanente controle vanwege de overlast.

De dader werd ongeveer 1,5 uur na het incident een paar straten verderop aangehouden. Hij had zich verstopt in een parkje en kon na een zoekactie worden gearresteerd. De man is overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

Foto’s: Dave Hendriks