Wielrenner zwaargewond nadat hij geschept wordt door auto

Wielrenner zwaargewond nadat hij geschept wordt door auto

Geplaatst op 2 juni 2024, om 19:54 uur

NIFTRIK – Vandaag om 17:00 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Maasbandijk in Niftrik. Bij het incident waren een auto en een wielrenner betrokken. De jongeman op de fiets is hierbij zwaargewond geraakt.

De ambulance arriveerde snel ter plaatse en vervoerde het slachtoffer naar een zogenaamde Rendez-vous locatie. Dit betekent dat de MMT-arts (Mobiel Medisch Team) vanuit de helikopter in de ambulance is gestapt, waarna de gezamenlijke reis naar het ziekenhuis werd voortgezet om zo snel mogelijk de benodigde medische zorg te kunnen verlenen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) uit Brabant is ter plaatse gekomen om de exacte oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Of de bestuurder van de auto gewond is geraakt, is op dit moment niet bekend.

Foto: Persbureau Heitink