Twee mannen neergeschoten naast gebouw Funx Music Awards

Twee mannen neergeschoten naast gebouw Funx Music Awards

Geplaatst op 31 mei 2024, om 04:06 uur

AMSTERDAM – Bij een schietpartij in Amsterdam zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. Rond tien over elf vond de schietpartij plaats aan de Hoekenrode tussen station Amsterdam Bijlmer Arena en de bioscoop.

Diverse hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumateam, kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Bij de schietpartij raakten twee mannen gewond. Ze zijn uitvoerig op de straat behandeld waarna ze met spoed naar het ziekenhuis zijn vervoerd voor verdere behandeling.

Het gebied tussen het station en de bioscoop is afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing doen onderzoek en stellen alle sporen veilig.