Auto vliegt over de kop op snelweg, bestuurder gewond

Auto vliegt over de kop op snelweg, bestuurder gewond

Geplaatst op 31 mei 2024, om 07:54 uur

SCHAIJK – Bij een ongeval op de A50 tussen Ravenstein en Oss is vrijdagochtend vroeg een automobilist gewond geraakt.

De man kwam kort voor vijf uur ter hoogte van Schaijk vermoedelijk links van de weg in de berm terecht, corrigeerde en belandde uiteindelijk rechts van de weg op de kop in een sloot. Volgens de politie ging het om een eenzijdig ongeval waarbij geen andere weggebruikers waren betrokken. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit.

Omdat het slachtoffer mogelijk bekneld kon zitten werd behalve de politie en ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen. Dat bleek gelukkig niet het geval. De man is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft zijn zwaar beschadigde auto uit de sloot getakeld en weer op vier wielen gezet. Aan de passagierszijde was het dak helemaal ingedeukt. Gelukkig zat er niemand naast de bestuurder in de auto.

Foto’s: Gabor Heeres