Automobilist heeft engeltje op schouder tijdens ongeval

Automobilist heeft engeltje op schouder tijdens ongeval

Geplaatst op 31 mei 2024, om 17:23 uur

SCHAIJK – Op de A50 tussen Ravenstein en Oss is voor de tweede keer vandaag een auto van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen.

Dit keer gebeurde dat rond 14.20 uur ter hoogte van parkeerplaats Ganzenven bij Schaijk. De politie, brandweer en ambulancedienst rukten opnieuw met spoed uit om hulp te verlenen. De automobilist was van de weg geraakt, door de sloot heen over de kop gestuiterd, had twee bomen geraakt en kwam op zijn kant tot stilstand.

Hij is door ambulancepersoneel gecontroleerd maar bleek wonder boven wonder helemaal niets aan het ongeval te hebben overgehouden.  Zijn volledig verwoeste auto is door een berger uit de sloot getakeld en afgevoerd. Een klein deel van de verzorgingsplaats was door Rijkswaterstaat enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Gabor Heeres