Verongelukte vrouw (91) zat in auto die ineens op verkeerde weghelft kwam, zegt de politie

Verongelukte vrouw (91) zat in auto die ineens op verkeerde weghelft kwam, zegt de politie

Geplaatst op 29 mei 2024, om 14:49 uur

BEERS – De 91-jarige vrouw die gisteren om het leven kwam bij een ernstig verkeersongeluk op de N321 bij Beers, zat in een auto die op de verkeerde weghelft terechtkwam, zo meldt de politie Oost-Brabant. Het onderzoek naar de toedracht is nog gaande, maar het lijkt erop dat de bestuurder van de auto door een onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft belandde en daarbij drie tegemoetkomende auto’s raakte.

De bestuurder van de auto, waarin de 91-jarige vrouw uit Cuijk zat, was een 56-jarige vrouw uit Beers. De twee waren familie van elkaar, aldus de politie.

De andere betrokken voertuigen werden bestuurd door een 59-jarige man uit Cuijk, een 28-jarige vrouw uit Berghem en een 53-jarige vrouw uit Grubbenvorst. Zij raakten allemaal gewond bij de botsing, die plaatsvond in een flauwe bocht op de provinciale weg tussen Cuijk en Grave.

Foto’s: SK-Media