Auto vliegt in brand voor stoplicht

Auto vliegt in brand voor stoplicht

Geplaatst op 28 mei 2024, om 15:26 uur

BREDA – Op de Johan Willem Frisolaan in Breda, de zuidelijke rondweg, vloog vanmiddag een auto in brand. Volgens omstanders begon het als een klein vlammetje onder de motorkap.

Een omstander vertelde dat verschillende mensen nog geprobeerd hebben om de vlammen te doven, maar dat dat tevergeefs was. Volgens een omstander sloegen de vlammen snel om zich heen en stond de auto binnen enkele minuten volledig in brand.

De politie sloot de kruising met de Baronielaan af zodat de brandweer vrij kon werken en het verkeer niet vlak langs de brandende auto hoefde te rijden. De brandweer had de brand snel onder controle. Een berger heeft de auto afgesleept. Mogelijk moet het wegdek nog gerepareerd worden.

Foto’s: Tom van der Put