Scooterrijder overlijdt na aanrijding met vrachtwagen, bestuurder aangehouden

Scooterrijder overlijdt na aanrijding met vrachtwagen, bestuurder aangehouden

Geplaatst op 27 mei 2024, om 17:35 uur

RHOON – Een scooterrijder is maandagmiddag overleden na een ongeval op de rotonde tussen de Rivierenweg en de Binnenbaan. Het incident vond plaats na een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden.

De aanrijding gebeurde kort na 16.00 uur. Direct daarna werden veel hulpdiensten en een traumahelikopter opgeroepen. Hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De politie heeft de locatie van het incident afgeschermd met zwarte hekken.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en wordt door de politie onderzocht. Het is ook nog onduidelijk waarom de bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden.

Foto’s: JB Media