Meerdere gewonden na botsing tussen fietsers en scooter

Meerdere gewonden na botsing tussen fietsers en scooter

Geplaatst op 27 mei 2024, om 18:20 uur

HAARLEM – Bij een ongeval op de Belgielaan in Haarlem zijn maandagmiddag meerdere mensen gewond geraakt. Rond kwart over vier gaat het nabij de Noord Schalkwijkerweg mis en komen twee fietsers en een scooterrijder met elkaar in botsing en komen ten val.

Meerdere hulpdiensten komen ter plaatse om hulp te bieden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een persoon dusdanig gewond is geraakt dat deze naar het ziekenhuis moet worden vervoerd voor verdere behandeling. De overige slachtoffers kunnen ter plaatse aan de verwondingen worden behandeld. Verder laat de woordvoerder weten dat er geen drank of drugs in het spel is en dat er nu onderzoek zal worden gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

De Belgielaan was door het ongeval gestremd. Doordat dit de enige weg is moest het verkeer van en naar de Noord Schalkwijkerweg wachten tot de weg weer was vrijgegeven.

Foto’s: Michel van Bergen